Jump to content


Photo

[Solved] Want To Change Domain Name

domain

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 lettuce

lettuce

    Newbie

  • Members
  • 8 posts

Posted 20 May 2017 - 02:20 AM

-blank-



#2 Luigi123

Luigi123

    Rank IV Member

  • Moderators
  • 201 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada

Posted 20 May 2017 - 03:18 AM

To change your Main Domain, please visit this site: http://www.heliohost.../scripts/domain .

server_load_s.gifserver_load_j.gifserver_load_t.gif

 

server_uptime_s.gifserver_uptime_j.gifserver_uptime_t.gif

 


#3 lettuce

lettuce

    Newbie

  • Members
  • 8 posts

Posted 22 May 2017 - 06:36 AM

It's been 47 hours and it hasn't been changed. What gives? The site I want to change it to is also a parked domain if that's the problem.

Help!

#4 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Support Admin
  • 4,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 22 May 2017 - 09:49 AM

That would be it. The domain you want to make your main domain cannot already be an addon or parked domain.

#5 lettuce

lettuce

    Newbie

  • Members
  • 8 posts

Posted 22 May 2017 - 10:46 AM

-blank-



#6 lettuce

lettuce

    Newbie

  • Members
  • 8 posts

Posted 22 May 2017 - 12:03 PM

Nevermind, it's already done in just 6 minutes. Thanks Heliostaff.



#7 Luigi123

Luigi123

    Rank IV Member

  • Moderators
  • 201 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada

Posted 23 May 2017 - 01:51 AM

Glad we can help. :)

If you have any questions or if you need help anything, feel free to post it on the forums.

Marking this Thread as Solved.

server_load_s.gifserver_load_j.gifserver_load_t.gif

 

server_uptime_s.gifserver_uptime_j.gifserver_uptime_t.gif

 






Also tagged with one or more of these keywords: domain

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users