Jump to content


tagomago's Content

There have been 10 items by tagomago (Search limited from 27-October 19)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#123662 Website Not Working, Is Stevie Down?

Posted by tagomago on 26 December 2016 - 08:00 AM in Website Management and Coding

Hi I am in the process of moving my site to another server.  I have a parked domain - www.ashleyhales.co.uk - on my existing account.  Do I need to unlink this domain with my existing account before moving to a new server?




#122973 Website Not Working, Is Stevie Down?

Posted by tagomago on 14 December 2016 - 07:50 AM in Website Management and Coding

Hi, just wondering if there is any chance Stevie will be up and running any time soon?




#122176 Website Not Working, Is Stevie Down?

Posted by tagomago on 03 December 2016 - 07:20 AM in Website Management and Coding

Hi.  I am having problems with my website, I can't access my homepage or the website admin page.  Has Stevie gone down?




#119763 Account Needs Reactivating But Cannot Login

Posted by tagomago on 02 September 2016 - 05:37 AM in Website Management and Coding

That's it. It worked! Thanks.




#119749 Account Needs Reactivating But Cannot Login

Posted by tagomago on 01 September 2016 - 05:55 AM in Website Management and Coding

Hi, I received an email stating that my account has been deactivated and I need to login to reopen account.  Unfortunately I was unable to login, I tried resetting my password but the confirmation code provided didn't work.

 

My username is tagomago and domain is ashleyhales.co.uk.

 

Can anybody help with this?




#119080 Not Receiving Email

Posted by tagomago on 05 August 2016 - 05:51 AM in Website Management and Coding

That's it! Seems to have sorted it.  Thanks.




#119029 Not Receiving Email

Posted by tagomago on 03 August 2016 - 05:44 AM in Website Management and Coding

Unfortunately I still can't get it to work!  I was receiving mail by POP but have tried IMAP settings above.  I will carry on fiddling around.  Thanks anyway.




#118930 Not Receiving Email

Posted by tagomago on 31 July 2016 - 05:33 AM in Website Management and Coding

Hi,  I have a couple of email accounts with HelioHost - one which is working fine - but I cannot receive email in Outlook 2013 in the other.  I always get the message..

 

Task 'admin@ashleyhales.co.uk - Receiving' reported error (0x800CCC92) : 'Your e-mail server rejected your login.  Verify your user name and password for this account in Account Settings. The server responded: -ERR [AUTH] Authentication failed.'

 

I have checked the password and can login to the webmail service fine.  I have tried changing the password and even deleting the account and creating it again but I always get the above error.  I set up Outlook manually using the details given on the 'Configure Email Client' option where you create email accounts.  I have tried both Secure SSL/TLS settings and Non-SSL settings - neither work.  Does anybody know what's going on?  Am I doing something wrong?

 

 




#114144 Server Down

Posted by tagomago on 03 February 2016 - 07:09 AM in Website Management and Coding

I've tested the website from my work computer and it works fine but still no joy from my home computer. It has all been working fine until a couple of days ago then it just stopped.



#114117 Server Down

Posted by tagomago on 02 February 2016 - 06:30 AM in Website Management and Coding

Hi, is anybody experiencing server issues with Stevie? I cannot access my page, cPanel or ftp folder.  Has this server gone down?