Jump to content


Photo

[HH#757215]


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 HelioHost

HelioHost

    Announcements

  • Moderators
  • 4,889 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 21 March 2019 - 02:58 AM

Username: N/A, Server: N/A, Main Domain: N/A

hi heliohost support team!
thank you very much for the free hosting.
i have a problem with my website.
www.shortning.com
can you please install this extension.?
i am using phpv72
i am with tommy host
waiting you reply
This is an unmonitored account for announcements only.
Wiki | Facebook | Twitter
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 17,741 posts
  • Gender:Male

Posted 22 March 2019 - 06:51 PM

INTL is already installed on php 7.2 on Tommy https://krydos.helio.../72/phpinfo.php Are you sure you're using php 7.2?

#3 mahdikbi

mahdikbi

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Posted 23 March 2019 - 01:24 AM

thank you for your reply.

yes i am sure! 

and the missed extension is bcmath !

www.shortning.heliohost.com

and please do something for my website to be faster cuz now he is very very slow. 

and please make "shortning.com" my main domain

 

thanks for your professional service

Mahdi



#4 flazepe

flazepe

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 posts
  • Gender:Male

Posted 23 March 2019 - 03:04 AM

1. Your current main domain is actually https://shortning.heliohost.org.

2. Your website is hosted on Tommy which is the fastest server. Try optimizing your code a little more.

3. You can change your main domain by using this script: http://www.heliohost.../scripts/domain



#5 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 10,044 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 23 March 2019 - 04:15 AM

Some additional information...

 

First, the speed issue appears to be related to that script just being poorly written. I'm on the same server and am not seeing a performance issue. One thing you can try though is to turn off SSL and use plain HTTP. Using SSL does add a noticeable amount of loading time to many sites.

 

Second, we don't own heliohost.com, it's heliohost.org. If you specify a domain ending in heliohost.com, it will not function. As the previous reply mentioned, your domain is https://shortning.heliohost.org. The previous reply contained instructions for changing your domain if you desire.

 

Third, try using PHP 7.1 instead of 7.2. It already has bcmath installed.


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.

Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#6 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 17,741 posts
  • Gender:Male

Posted 24 March 2019 - 04:27 AM

Bcmath has been installed on php 7.2 on Tommy https://krydos.helio.../72/phpinfo.php

#7 mahdikbi

mahdikbi

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 March 2019 - 07:21 PM

hi.

sorry for bothering you.but i will explain to you exactly what i want to do.

I've linked my website 'www.shortning.com' with cloudflare. then cloudflare ask me to change DNS settings from godaddy to "aria.ns.cloudflare.com"

 "gabe.ns.cloudflare.com" 

after that I could not access my site. i see this message: "You must enable the intl extension to use our script. Please ask your hosting company to enable it."

 

and when i try to add this domain: "shortning.com" as an addomain i see this error message: "(XID 7tyk34) Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver."

 

please help me to solve this problem.

what i want is to link my website with cloudflare without errors messages cuz i really hate it. and to add this domain "shortning.com" as an addon domain. 

and about changing the main domain; I tried to change it using the link "http://www.heliohost.../scripts/domain" 3 times but no avail.

 

thank you very much and sorry for 2nd time.

waiting your reply. 



#8 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 17,741 posts
  • Gender:Male

Posted 27 March 2019 - 07:33 PM

In order to add your domain to cpanel you have to use the nameservers

ns1.heliohost.org
ns2.heliohost.org

Once the domain is added you can switch to cloudflare if you want.

#9 mahdikbi

mahdikbi

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Posted 29 March 2019 - 02:36 PM

hi krydos.

i've added these nameservers but still there is problems. 

 

you can see the error message here: www.shortning.com



#10 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 17,741 posts
  • Gender:Male

Posted 29 March 2019 - 05:31 PM

Try renaming or deleting your .htaccess file.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users