Jump to content


Photo

[Solved] Domain Queued


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 17 June 2019 - 10:36 AM

I recently added a domain to my cPanel as an add-on. Its panthergroup.eu.org. However it's still showing the Account Queued page. Could u please check?


Sayan Bhattacharyya


#2 flazepe

flazepe

    Rank VIII Member

  • Moderators
  • 843 posts
  • Gender:Male

Posted 17 June 2019 - 01:12 PM

It's not even showing any page and it redirected to https://sohamb03.hel...ergroup.eu.org/, which also doesn't work. Maybe you need to wait a little more. 



#3 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 10,863 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 17 June 2019 - 01:24 PM

That's normal for 2-3 hours after adding it, then you need to clear your cache to get rid of the queued message.

 

The domain is working in the sense it's not queued anymore, but the content is broken. I get an error regarding too many redirects. The new domain redirects to https://sohamb03.hel...ergroup.eu.org/ which then tries to redirect to itself in an infinite loop.


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#4 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 17 June 2019 - 01:46 PM

But I just added the domain and didn't do anything else at all. Could you please check though my cPanel, what might be the error?

Sayan Bhattacharyya


#5 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 17 June 2019 - 01:47 PM

If u see my file manager then it's empty for that domain. So how can the content be broken? There's absolutely nothing.

Sayan Bhattacharyya


#6 flazepe

flazepe

    Rank VIII Member

  • Moderators
  • 843 posts
  • Gender:Male

Posted 17 June 2019 - 01:50 PM

Please edit your previous post instead of creating a new one, especially if the person you're replying to haven't read it yet.



#7 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 17 June 2019 - 02:21 PM

Actually while editing it I got an error stating that we couldn't determine which post you're attempting to view. That's why I had to create a new post.

Sayan Bhattacharyya


#8 flazepe

flazepe

    Rank VIII Member

  • Moderators
  • 843 posts
  • Gender:Male

Posted 17 June 2019 - 02:22 PM

That's odd. That only happens to me while replying to messages.



#9 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 17 June 2019 - 02:25 PM

I know I too get that message while replying to PM from my mobile and the forum is usually stuck on mobile view thereon. But I checked right now from my PC and it's alright. Strange indeed.

Sayan Bhattacharyya


#10 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 18,574 posts
  • Gender:Male

Posted 21 June 2019 - 08:38 PM

.htaccess files in directories can affect subdirectories. For instance if you have a file /home/sohamb03/public_html/.htaccess the rules in it can apply to /home/sohamb03/public_html/panthergroup.eu.org/ as well. So try deleting or renaming your .htaccess on that addon domain AND any .htaccess in directories below it as well.

#11 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 22 June 2019 - 05:25 AM

Thanks Krydos. I will try that. Actually the .htaccess file is for https redirection. I will see what can be done though.

Sayan Bhattacharyya





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users