Jump to content


Photo

[Solved] Finding DNS clusters

DNS

  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 cyclicgm

cyclicgm

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 01 August 2019 - 11:55 PM

Good evening,

 

I'm trying to park a domain which was previously hosted on Heliohost. But I'm getting this error "There was an error when the system attempted to create the alias. Park::park(gmpacademy.online) failed: (XID n7yg7k) A DNS entry for “gmpacademy.online” already exists. You must remove this DNS entry from all servers in the DNS cluster to proceed."

 

I really tried to find where to delete this imput but I couldn't find it. Please help me!

 

 

 



#2 cyclicgm

cyclicgm

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 02 August 2019 - 12:10 AM

When I try to addon the domain I get this message: "D dsa2pp) The domain “gmpacademy.online” already exists in the Apache configuration."

"

Where do I access to the Apache configurations? 



#3 flazepe1

flazepe1

    Rank VII Member

  • Moderators
  • 529 posts
  • Gender:Male

Posted 02 August 2019 - 12:45 AM

Moved to Customer Service.

 

This support request is being escalated to our root admin.



#4 Byron

Byron

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 8,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 02 August 2019 - 01:02 AM

Try adding it now.



#5 cyclicgm

cyclicgm

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 02 August 2019 - 11:27 AM

The problem persists I'm afraid. 

 

(XID 7hqdf2) The domain “gmpacademy.online” already exists in the Apache configuration.



#6 Byron

Byron

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 8,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 02 August 2019 - 12:14 PM

Do you want gmpacademy.online parked on top of aulas.heliohost.org or is this an addon domain?



#7 cyclicgm

cyclicgm

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 02 August 2019 - 12:16 PM

I would like it to be as addon domain



#8 Byron

Byron

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 8,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 02 August 2019 - 12:33 PM

This support request is being escalated Krydos.

@Krydos - No matter how I tried deleting gmpacademy.online it still came back as being The domain “gmpacademy.online” already exists in the Apache configuration



#9 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 18,214 posts
  • Gender:Male

Posted 02 August 2019 - 07:42 PM

The domain gmpacademy.online has been added as an addon domain. You'll need to set your nameservers to ns1.heliohost.org and ns2.heliohost.org before it will work.

@Byron, the problem was the addon domain was created, but the subdomain that the addon domain is parked on was either not created properly, or it was deleted. Either way the solution was to create the subdomain gmpacademy.aulas.heliohost.org.

#10 cyclicgm

cyclicgm

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 02 August 2019 - 08:59 PM

Well, thanks to both Byron and Krydos for your intervention. 
I directed the nameservers since yesterday but for some reason the page 
gmpacademy.aulas.heliohost.org is not loading, might be a problem with the php file.

Thanks a lot!



#11 Byron

Byron

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 8,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 02 August 2019 - 09:21 PM

@Byron, the problem was the addon domain was created, but the subdomain that the addon domain is parked on was either not created properly, or it was deleted. Either way the solution was to create the subdomain gmpacademy.aulas.heliohost.org.

 

Thank you!







Also tagged with one or more of these keywords: DNS

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users