Jump to content


Photo

[HH#484197] Help


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 HelioHost

HelioHost

    Announcements

  • Moderators
  • 5,200 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 11 September 2019 - 11:33 PM

I noticed today that shop-n-america.us does not populate in the web;
however, when I key shop-n-america.us/index.html the website
populates. When I key in shop-n-america.us the information states that
Heliohost has not done anything to get the site up and running? Is this
normal?

Ron

On 9/2/19 5:12 PM, Heliohost Support wrote:
> Hello,
> shop-n-america.us is usable; however, stmagdalene.de=C2=A0 is not.=C2=A0 Th=
> e error
> message is:
> re is 1 error
> * Name servers for DE domains must respond to DNS queries for the
> domain before being set.
> *
> What does this mean?
> On 9/2/19 4:46 PM, Heliohost Support wrote:
>> Both those domains should be usable now.
>>
>>
>> You may view the status of your ticket by visiting:
>>
>> https://www.helionet...owtopic=3D36776
>>
>> Thank you,
>> Heliohost support
>> https://www.heliohost.org/
>> https://www.helionet.org/
>>
> You may view the status of your ticket by visiting:
>
> https://www.helionet...showtopic=36776
>
> Thank you,
> Heliohost support
> https://www.heliohost.org/
> https://www.helionet.org/
>
This is an unmonitored account for announcements only.
Wiki | Facebook | Twitter
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#17 Luigi123

Luigi123

    Rank X Member

  • Moderators
  • 1,759 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada

Posted 12 September 2019 - 12:18 AM

That’s normal. Just our Ricky server got a high load, because our users from Tommy are moving to Ricky and uploading their backup files.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users