Jump to content


Photo

Tommy Upgraded


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#16 skullys

skullys

    Rank II Member

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts

Posted 28 September 2019 - 02:29 PM

Check and make certain you are on the Paypal "Canada" site:

 

https://www.paypal.com/ca/home

 

Not sure if this will make a difference...



#17 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 18,843 posts
  • Gender:Male

Posted 28 September 2019 - 02:31 PM

If paypal is detecting your country wrong, I'm sure you can go to settings and change the localization options.

#18 BlueyEmperor

BlueyEmperor

    Rank II Member

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Website Design • Video Graphics

Posted 28 September 2019 - 02:45 PM

Here in Canada it should also be with a (dot).

I realise that, it should be in decimal format in Canada  :unsure:. It could be due to locale codes, maybe because of your default language? 

 

According to https://developer.pa...ed-locale-codes, there are two locale codes for Canada. This could be a contributing factor, but I'm not certain.

 

EDIT: Or as Krydos mentioned, try your settings if possible.


Edited by BlueyEmperor, 28 September 2019 - 03:00 PM.


#19 flazepe

flazepe

    Rank IX Member

  • Moderators
  • 956 posts
  • Gender:Male

Posted 28 September 2019 - 03:07 PM

It's fr_ca/fr-ca. I guess that's the culprit here. 



#20 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 756 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 28 September 2019 - 03:08 PM

Yeah, even in India, PayPal shows up with a decimal point for INR as well as USD. Well for everyone, it is indeed possible for things to show up with a comma, as at a web hosting company, I'd seen price to be $4,99. So I was baffled if it was $499, then I realised.

Sayan Bhattacharyya


#21 snowm

snowm

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Erwin, NC
  • Interests:Computers, education, travel, and real estate.

Posted 28 September 2019 - 03:16 PM

If paypal is detecting your country wrong, I'm sure you can go to settings and change the localization options.

Ya, I have it in USD, as I am from USA.


Certified Microsoft Office Specialist for PowerPoint and Word 2013.

Follow Me On Twitter

@MonaghanBryce


#22 Luigi123

Luigi123

    Rank X Member

  • Moderators
  • 1,841 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada

Posted 28 September 2019 - 03:26 PM

I don’t see anything wrong on my screen when I made a donation to Heliohost. It’s showing in decimal dot.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#23 flazepe

flazepe

    Rank IX Member

  • Moderators
  • 956 posts
  • Gender:Male

Posted 28 September 2019 - 03:34 PM

Is your language set to English or French?



#24 nuk

nuk

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

Posted 28 September 2019 - 07:51 PM

Whoa, just received an email from Heliohost support that I was migrated back to Tommy (I had been temporarily on Ricky during the shutdown), and WOW the pages seem to load really fast!!! Thank you again for all the hard work and outstanding service!



#25 garrigue

garrigue

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male

Posted 28 September 2019 - 10:17 PM

<p>The thing is - HelioHost had also received many donations through PayPal which made them reach 85% of their goal. Besides, Sparkie will serve as a good opportunity to rebuild Johnny and increase it's efficieny.<br />
<br />
Also in the past, we've seen HelioHost lose a lot of money but for the sake of their users, they continued then too. If I amnt wrong, last year itself, they lost $1839, still they continued their services.<br />
<br />
If you wanna thank, thank the whole HelioHost team. Of course, if Ashoat wouldn't have started it back in 2005, we'd not have what it's today. The whole team deserves a big 'THANK YOU!'</p>

HUGE THANK YOU TO ALL TEAM! :) :D :P B)



#26 Seekier

Seekier

    Rank II Member

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male

Posted 28 September 2019 - 10:47 PM

has received some considerable upgrades over the last month

@Krydos I noticed "Multibyte string support in php" is disabled on the new Tommy, is that part of the upgrade or an oversight?

#27 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 18,843 posts
  • Gender:Male

Posted 29 September 2019 - 01:04 AM

If you need something installed create a new post in customer service requesting it. By default most things are disabled until someone requests it.

#28 Seekier

Seekier

    Rank II Member

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male

Posted 29 September 2019 - 04:53 AM

Noted, thanks for the clarification

#29 chanders

chanders

    Rank II Member

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts

Posted 29 September 2019 - 05:40 AM

Hello,

In case I miss your email confirming my migration back to 'tommy' (from ricky) -- is there a way to check if I have been migrated? Also, when migrated -- is 'ricky' automatically disabled?

Thanks.



#30 sohamb03

sohamb03

    Rank VIII Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 756 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Web Designing

Posted 29 September 2019 - 05:55 AM

When you're migrated you won't be able to login at https://ricky.heliohost.org:2083 and you'll be able to login only at https://tommy.heliohost.org:2083.

Also when you login at the main website and click "Proceed to cPanel", it'll take you to Tommy's cPanel.

Sayan Bhattacharyya





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users