Jump to content


Photo

[Solved] Can't add domain


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Absolutely

Absolutely

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 26 June 2020 - 01:55 PM

When I try to add a domain name, I get a graphical error

 

 

9c9dded29d0c7174833cce65e1a70604.png

 

 

 

I have changed the NS ..... Why ?

cf13b61b797b2aaba02f552a5694ce31.png



#2 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 26 June 2020 - 02:28 PM

EU.org is not fully compatible with our services because they don't follow industry standards regarding the setup of DNS records.

 

The only way you can use an eu.org domain is by setting it as your main domain.


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#3 Absolutely

Absolutely

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 June 2020 - 01:44 AM

So what do I have to do to set it as the primary domain?

#4 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 27 June 2020 - 01:57 AM

Use this: http://heliohost.org.../scripts/domain

Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#5 Absolutely

Absolutely

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 June 2020 - 08:40 AM

使用此:http : //heliohost.org/classic/support/scripts/domain

Sorry , I forget cpanel . And I can't resent....
there

Edited by Absolutely, 27 June 2020 - 08:46 AM.


#6 Absolutely

Absolutely

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 June 2020 - 08:44 AM

 

抱歉,我忘记了Cpanel密码。我没有办法保留我的Cpanel密码.....

 

单击此处查看截屏

 

 

This way doesn't work /:



#7 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 27 June 2020 - 01:51 PM

Step 1 is to get rid of cloudflare. We don't support it officially, and when troubleshooting, it's usually easiest to simply eliminate it. Also, the settings shown in your screenshot are wrong anyway, so I'm not surprised it doesn't work. The A record should be pointed to 65.19.141.67, the MX, TXTs, and a few CNAMEs are missing, and the list goes on...

Go to eu.org's site and set the name servers for your domain to ns1.heliohost.org and ns2.heliohost.org to cut CF out of the equation. Once you do that, let me know and I'll change your domain for you.

Once we get the domain to work, you can try setting CF up again.

Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#8 Absolutely

Absolutely

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 June 2020 - 02:23 PM

I have changed the NS record.
Screenshot URL:https://ibb.co/HPFB6vJ
Thank you for your help

#9 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 27 June 2020 - 02:33 PM

That domain is now queued and should start working in the next 2 hours :)


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#10 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 28 June 2020 - 03:07 AM

Your domain is now working :)


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users