Jump to content


Photo

[Solved] Multiple Accounts (Ricky & Johnny)

accounts multiple accounts multiple servers multiple servers ricky johnny

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 xaeman

xaeman

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 June 2020 - 12:14 PM

Hi,

 

I noticed that in the FAQ it says that, "If you would like to have one account on Ricky and one on Johnny, you may do so by request only (post in the customer service forum)."

 

Would it be possible for me to get permission for this?

 

Thanks.



#2 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,446 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 27 June 2020 - 01:45 PM

What do you need the extra account for?

Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#3 xaeman

xaeman

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 June 2020 - 01:49 PM

What do you need the extra account for?

I was going to host another site on it.



#4 flazepe

flazepe

    Rank X Member

  • Moderators
  • 1,499 posts
  • Gender:Male

Posted 27 June 2020 - 01:51 PM

You can host multiple sites under one account by adding an addon domain through cPanel. If you need another heliohost.org subdomain, an administrator can add one for you. There's no need for a second account.

#5 xaeman

xaeman

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 June 2020 - 01:53 PM

You can host multiple sites under one account by adding an addon domain through cPanel. If you need another heliohost.org subdomain, an administrator can add one for you. There's no need for a second account.

Oh, right. Thanks!



#6 xaeman

xaeman

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 June 2020 - 03:36 PM

Oh, hang on. It seems you can only create Addon Domains as subdomains of your main site. Is there any way to get around this?



#7 sohamb03

sohamb03

    Rank X Member

  • Moderators
  • 1,144 posts
  • Gender:Male
  • Location:India

Posted 27 June 2020 - 04:00 PM

There's no issue with it. Your add-on domain will function like any other domain.

It's just that cPanel stores every add-on domain as a subdomain of your main domain. :)

#8 xaeman

xaeman

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 June 2020 - 04:10 PM

There's no issue with it. Your add-on domain will function like any other domain.

It's just that cPanel stores every add-on domain as a subdomain of your main domain. :)

Ah, okay.







Also tagged with one or more of these keywords: accounts, multiple accounts, multiple, servers, multiple servers, ricky, johnny

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users