Jump to content


Photo

Can't add my domain

remove domain

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 melissa0

melissa0

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brasil
  • Interests:Personal and Private Site for Dev

Posted 29 June 2020 - 05:21 AM

I don't remember if I used this domain in any helihost account that I already deleted, but I can't add it today, only with sub-domains.
 
Domain: gsuitebr.com or www.gsuitebr.com
 
I cannot add any of these 2, please, if you are associated with any account, remove please.
 
You can confirm my domain ownership by checking the TXT for gsuitebr.com which is: my-heliohost-username-is-mythodea
 
Panel login: mythodea

 

Thank you guys <3



#2 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,446 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 29 June 2020 - 01:53 PM

Please set your name servers to ns1.helihost.org and NS2.heliohost.org. By design, our system will not allow users to add domains that aren't pointed to us as addon or parked domains. Once the domain sets up and is working, you can set CF up again.

If you are unable to remove cloudflare for some reason, you will need to make this your main domain using this script: http://heliohost.org.../scripts/domain

Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#3 melissa0

melissa0

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brasil
  • Interests:Personal and Private Site for Dev

Posted 30 June 2020 - 12:34 AM

Unfortunately I did not succeed in that way too, interesting that only with this domain this problem occurs.
 
When I add it as a secondary domain, I get the message:
A DNS entry for “gsuitebr.com” already exists. You must remove this DNS entry from all servers in the DNS cluster to proceed.
I verified that there is an answer to this in:
https://forums.cpanel.net/threads/dns-entry-already-exists-error.588943/
I believe it is an internal problem that is preventing me from using this domain. I authorize you to log into my account, change your password and look for yourself. 
 
Are you unable to remove this entry from DNS? I think that would solve it. gsuitebr.com

 

 


Edited by melissa0, 30 June 2020 - 12:41 AM.


#4 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,446 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 30 June 2020 - 02:00 AM

That error is because that domain is set as your main domain. You cannot add a domain as an addon when it's already your main domain.

 

I've verified the DNS for your domain is correct. Please remove CF and set your name servers at your registrar to ns1.heliohost.org and ns2.heliohost.org, and it should start working. We do not support using CF, and because it hides the real DNS records from our testing tools, we cannot provide any further assistance until CF is removed and the name servers are pointed to us.


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users