Jump to content


Photo

[Solved] Mybb 404 error with some links


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 11 September 2020 - 01:49 PM

2 days ago I installed and setup a Mybb fforum

 

When I click on this link http://musiccreators...g/403.html#pid3 I get this link  and I get a

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

 

I have edited the htaccess file and enabled seo links in the settings.  Nothing I have done works it must be something on the server htaccess might be disabled or safe links is turned on. 

 

I need help I am about 70% sure this error has has nothing to do with the Mybb files since I made the changes already it must a setting on the server needs to be disabled or turned on??


Edited by djboutit, 11 September 2020 - 09:03 PM.


#2 wolstech

wolstech

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 12,668 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 11 September 2020 - 04:46 PM

That website isn't hosted here so we can't assist with it.


Please do not PM me for support. Posting on our forums lets all of us learn.
Do you play Minecraft? | Server Monitors | And the Dumbass of the Decade award goes to...


#3 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 11 September 2020 - 09:03 PM

I the thread with the correct link



#4 Krydos

Krydos

    Rank X Member

  • Root Admin
  • 20,597 posts
  • Gender:Male

Posted 11 September 2020 - 10:17 PM

You get a 404 not found error, because that file 403.html doesn't exist:
# ls /home/djboutit/public_html/403.html
ls: cannot access /home/djboutit/public_html/403.html: No such file or directory

I have edited the htaccess file ... htaccess might be disabled

# cat /home/djboutit/public_html/.htaccess
#
Your .htaccess file doesn't have anything in it.

#5 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 01:32 AM

So what do I need to do to fix this??



#6 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 03:29 AM

I see the error about 70% of the time I click on this link http://musiccreators...action=lastpost

 

/home/djboutit/public_html/htaccess

 

htaccess is not blank

 

here is what I have in the file

Options -MultiViews +FollowSymlinks -Indexes

#
# If mod_security is enabled, attempt to disable it.
# - Note, this will work on the majority of hosts but on
#   MediaTemple, it is known to cause random Internal Server
#   errors. For MediaTemple, please remove the block below
#
<IfModule mod_security.c>
# Turn off mod_security filtering.
SecFilterEngine Off

# The below probably isn't needed, but better safe than sorry.
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

#
# MyBB "search engine friendly" URL rewrites
# - Note, for these to work with MyBB please make sure you have
#   the setting enabled in the Admin CP and you have this file
#   named .htaccess
#
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on

# Some hosts need a RewriteBase specification.
RewriteBase /

# Default MyBB Rewrite Rules:
RewriteRule ^forum-([0-9]+)\.html$ forumdisplay.php?fid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^forum-([0-9]+)-page-([0-9]+)\.html$ forumdisplay.php?fid=$1&page=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^thread-([0-9]+)\.html$ showthread.php?tid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-page-([0-9]+)\.html$ showthread.php?tid=$1&page=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-lastpost\.html$ showthread.php?tid=$1&action=lastpost [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-nextnewest\.html$ showthread.php?tid=$1&action=nextnewest [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-nextoldest\.html$ showthread.php?tid=$1&action=nextoldest [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-newpost\.html$ showthread.php?tid=$1&action=newpost [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-post-([0-9]+)\.html$ showthread.php?tid=$1&pid=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^post-([0-9]+)\.html$ showthread.php?pid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^announcement-([0-9]+)\.html$ announcements.php?aid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^user-([0-9]+)\.html$ member.php?action=profile&uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^calendar-([0-9]+)\.html$ calendar.php?calendar=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)\.html$ calendar.php?action=yearview&calendar=$1&year=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+)\.html$ calendar.php?calendar=$1&year=$2&month=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+)-day-([0-9]+)\.html$ calendar.php?action=dayview&calendar=$1&year=$2&month=$3&day=$4 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-week-(n?[0-9]+)\.html$ calendar.php?action=weekview&calendar=$1&week=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^event-([0-9]+)\.html$ calendar.php?action=event&eid=$1 [L,QSA]

<IfModule mod_env.c>
SetEnv SEO_SUPPORT 1
</IfModule>
</IfModule>

#
# If Apache is compiled with built in mod_deflade/GZIP support
# then GZIP Javascript, CSS, HTML and XML so they're sent to
# the client faster.
#
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript text/css text/html text/xml
</IfModule>

Edited by djboutit, 12 September 2020 - 03:30 AM.


#7 sohamb03

sohamb03

    Rank X Member

  • Moderators
  • 1,312 posts
  • Gender:Male
  • Location:India

Posted 12 September 2020 - 09:57 AM

/home/djboutit/public_html/htaccess


Not sure if this is a typo or not, but if it isn't, the file name has to be ".htaccess" and not "htaccess".

#8 Seekier

Seekier

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria

Posted 12 September 2020 - 10:11 AM

It is fixed
https://iili.io/2fACOP.png

I was here! 


#9 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 10:13 AM

I am still getting the error about 50% of the time now

 

Other people tell me they do not see the error

 

I can not add the . to the beginning

 

I just tried with Kproxy I see the error


Edited by djboutit, 12 September 2020 - 10:19 AM.


#10 Seekier

Seekier

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria

Posted 12 September 2020 - 10:18 AM

I am still getting the error about 50% of the time now

Other people tell me they do not see the error


Just clear your cache and it should work fine as you can see from the link to the screenshot I posted above. I think the system or the browser you are using is the problem

I was here! 


#11 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 10:24 AM

I do not think it is fixed Kproxy and a computer located in Europe but are getting the same error



#12 Seekier

Seekier

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria

Posted 12 September 2020 - 10:25 AM

I do not think it is fixed Kproxy and a computer located in Europe but are getting the same error

But it worked on mobile, try it on mobile and see

I was here! 


#13 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 10:28 AM

I just tried on a Ipad I and I tired on my cell phone with the mobile network 5 different ips all give the same error


Edited by djboutit, 12 September 2020 - 10:33 AM.


#14 Seekier

Seekier

    Rank III Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nigeria

Posted 12 September 2020 - 10:34 AM


I can not add the . to the beginning

You'll have to enable Show Hidden Files (dotfiles) in file manager setting to do this

https://iili.io/2fAy2R.png

I was here! 


#15 djboutit

djboutit

    Rank I Member

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Posted 12 September 2020 - 10:40 AM

I can not add the . it says the file already exists






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users