Jump to content


ctfisep

Member Since 30 Sep 2017
Offline Last Active Nov 02 2017 11:41 AM
-----

Topics I've Started

[Answered] Question About Cronjobs

10 October 2017 - 12:35 AM

Hello guys :D!

 

First of all, I'm really happy about my Ricky account - it has been working like a charm so far.

I however noticed that message in the CronJobs section :

 

Warning: Heliohost only allows two cron executions per day. That means you can run one job every 12 hours, or two jobs every 24 hours. Exceeding this limit will result in your account being suspended. If you need additional cron executions please contact support.
 
Is there a way to uncap it ? (i.e. being able to execute a small php script every 2 minutes that does nothing most of the times).
 
Have a good day/night  :rolleyes:.

[Answered] Extremely Laggy Server - Timeout.

02 October 2017 - 03:31 PM

Hello again guys :D

I've got a last question. 
I've noticed that my server is extremely laggy most of the times (loading a page can take 1-3 min), and making a sql request between 10s to 1 min even if it's just a SELECT with 1 row).

 

Is it due to the fact it is a free server? Have I misconfigured something? Or is it a global issue to everyone?

 

Have a good day.
 

____

 

EDIT :

 


You picked Johnny which is our experimental server. Experimental servers are for people who just want to experiment with their code and don't care about uptime or speed. If you want a faster more reliable server we recommend moving your account to a production server like Ricky or Tommy.

 

 

https://www.helionet...r-php-disabled/


[Solved] 500 Internal Server Error - Php Disabled?

02 October 2017 - 10:57 AM

Hello again guys!

 

My domain is now properly working (http://ctfisep.heliohost.org) : if i put a index.html, it properly displays. 

However, when it turns to .php files, i'm afraid it reads Internal Error (as if php, or apache wasn't enabled).
Any tips of how to enable it from cPanel?

 

Have a good day.


[Solved] Question About Free Domain Name.

01 October 2017 - 10:49 PM

Hello guys,

 

I've created a new account yesterday, and registered my website as "ctfisep.org", deleting the "heliohost" part.
Is it going to make the DNS bug?

Indeed, when I connect to http://ctfisep.org, it reads the server doesn't exist. However, when I go to the IP of the server (which is specifed in the domains section of cPanel), it reads the Account is queued (even if It's been more than 24 hours, and even if I cleared my cache). It doesn't seem to be working properly.

Moreover, the cPanel license now seems to be expired :(..
Any help?

 

Have a good day.