Jump to content


madel

Member Since 13 Aug 2019
Offline Last Active Nov 25 2019 04:16 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: [Solved] Ricky server extremely slow?

16 August 2019 - 02:58 AM

I've been experiencing this for the past two days but thought the same as you said. So now I thought maybe I'm doing something wrong so I went ahead by asking...

I still appreciate and understand that you try to make your best efforts. Thankyou!


In Topic: is it free or not /;

15 August 2019 - 10:05 AM

One of the most if not the most transparent and feature-rich free host on the internet, with a big plus the quick support they offer here!


In Topic: Hosting my website

14 August 2019 - 03:40 AM

I think he meant how to register in the first place. Not sure :S
In that case you just kind of "queue" yourself by signing up from heliohost.org and then follow the process until it shows you a page where it will tell you how many hours you'll need to wait to take your position in that queue.


In Topic: [Solved] Domain not working with new account on Ricky

14 August 2019 - 03:31 AM

It it working now, looks like I just needed to be a bit more patient. Apologies for that. I've edited first post to not waste anyone's time reading when it's fixed.

Thank you jenovaon & everyone.


In Topic: [Solved] Domain not working with new account on Ricky

14 August 2019 - 03:11 AM

 

 

Have you cleared your cache?

Yessir. Also going madel.ml/index.html gives a 404 error.

 

 

I also see you are using cloudflare. Make sure your domain uses the Heliohost nameservers first. Then change it back to Cloudflare once it propagates. 

 

I've already made that change, maybe that will take more time than expected. I've hosted multiple domains with freenom and it usually took around 1-2hrs to get the domain working, sometimes even less.
But yeah that could be it. I'll wait.

Thank you.